Search

Online     book online     bookings

searcherAlla Utflykter

Guidade dagsturer & utflykter i Marbella

Dagsturer med upphämtning i Marbella.
Det finns många upphämtningsplatser i Marbella såsom Marbella stad, Marbesa, Elviria, Las Chapas, Los Monteros och Guldmilen.


Utflykt till Caminito del Rey: Online bookings

Utflykt till Caminito del Rey mellan Ardales och Alora i Malaga. Caminito del Rey är en gångsväg byggd längs bergets sida och är mer än tre kilometer lång. Ca. 8 kilometers promenad.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Gibraltar: Online bookings

Gibraltar är ett brittiskt territorium på södra delen av Pyreneiska halvön. Trots att Gibraltar är medlem i EU handlar du taxfree här och alkoholen är synnerligen prisvärd även tobak, kläder, perfymer, smycken etc. Här finns två delfinsafaris tillgängliga. Aporna, som bor på Gibraltarklippan har blivit kända.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Granada & Alhambra: Online bookings

Granada var arabernas sista och längsta utpost i Spanien (800 år). Den 2 januari 1492 besegrades de av kung Ferdinand II och drottning Isabella I som fördrev dem ur staden. Under 1200- och 1300-talen byggdes slotts- och borgområdet Alhambra. Det anses idag vara ett av världens främsta arkitektoniska verk och finns med på UNESCO:s världsarvslista.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Ronda & Setenil: Online bookings

Ronda ligger i en bergstrakt. Ronda är en av Spaniens äldsta städer och har sitt ursprung från stenåldern. Staden delas av en 120 meter djup ravin, (el Tajo). Staden har fortfarande rester av arabiskt inflytande, såsom de arabiska baden, Almocabars ingång etc, alla monument och speciellt den imponerande "El Tajo" gör att Ronda är ett riktigt monument.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Sevilla: Online bookings

Sevilla är Andalusiens största stad, och Flamencons hem. I Sevilla kan man finna otroliga sevärdheter såsom palatset Alcazar som visar arabernas inflytande i designen. Katedralen i Sevilla är en av världens största. Sevilla är ett måste för historieälskare.

Grupp & privat tur/aktivitet

Dela Hyr Båt:

Segla i Marbella i en modern båt med 42 fot. Är ni inte tillräckligt många för att hyra en privat båt, då kan detta vara det du letar efter. Dela att hyra en båt med ett max. antal av 10 personer ombord.

Avgång från  Marbella.

Grupptur/aktivitet

Elcykelturer:

Guidade elcykelturer i Marbellas berg.
Njut av fantastiska utsikter över kusterna och upptäck en annorlunda Marbella och dess natur.
Utflykterna har biltransport till cykelutflyktens startplats och tillbaks från hotell upp till 5 km från Marbella centrum.

Grupp & privat tur/aktivitet

Buggy & Quad Safari:

Roa dig i solen med en av våra två-sitsiga buggies eller quads som du får köra själv, dom är lätta att hantera. Hela tiden kommer en profesionell guide vara med. Vi kommer att passera genom olivlundar, apelsinträd, korkträd, flodbäddar och spektakulära landskap.

Grupp & privat tur/aktivitet

Kanot - Kajak:

Kom och prova kanot eller kajak. Vi visar dig det grundläggande. Detta är en perfekt äventyr för svensexor och möhippor, för familjer med barn och för alla anda som vill prova denna aktivitet i en otroligt vacker bergsmiljö

Grupp & privat tur/aktivitet

Speleologi - Caving:

Grottning eller speleologi är utforskning av naturliga underjordiska passager och kammare, vanligtvis bildade där vatten har löst upp kalksten eller annat liknande mjukt berg. En oförglömlig aktivitet som passar alla nivåer av erfarenhet på Solkusten (Costa del Sol).

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Córdoba:

Under 900-talet och 1000-talet var Córdoba den mest befolkade staden i hela Europa. Staden Córdoba har utsetts med ett pris av UNESCO, där en del av de gamla delarna blivit deklarerat världsarv. Cordobas största härlighet kom under den muslimska ockupationen 711 till 1236. Cordoba är en skönhet blandat av romerskt, katolskt, islam och judiskt stil.

Grupp & privat tur/aktivitet

Jeep Safari + Kanot:

Upptäck Costa del Sols dolda landsbygd med jeep i naturreservatet Sierra de las Nieves. Efter naturparken äter vi lunch i en vacker stad i bergen, den vitkalkade staden Istán (ingår inte i priset). Nästa stopp är sjön Istan som omges av berg, där det finns kanoter och kajaker.

Grupp & privat tur/aktivitet

Jeep Safari Landsbygd:

Här erbjuder vi landsbygd Jeep Safari utflykter. I Natur Park, besök av vit by (ej turistby), lära känna till växtlivet etc. och mycket annat trevligt.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Jerez & Cadiz:

Jerez & Cádiz blandad utflykt, som inkluderar ett besök på vingård, vinprovning, häst show och båtkryssning.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Nerja & Frigiliana:

Guidad tur till Nerja och dess grottor, även till Frigiliana, en typisk vit andalusisk by.

Grupp & privat tur/aktivitet

Quad Safari:

Upptäck kustens naturliga rikedom på en Quad tur genom bergen, körande upp i bergens backer och se de dolda dalarna. . Utflykten är 90% off-road.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Tanger:

Tanger är en stad i norra Marocko, vid Gibraltar sund (endast en kort tur med färja). Tanger är exotisk och mystisk. Missa inte möjligheten att besöka denna stad i Afrika och upptäck den arabiska kulturen. En upplevese du aldrig kommer att glömma!

Grupp & privat tur/aktivitet

Vandringsturer:

Vandringstur / hiking till bergstoppen Juanar:

Ingår: Biltransport från hotell upp till 5 km från Marbella centrum till startplatsen

Grupp & privat tur/aktivitet

Hyr en båt:

Hyr en båt, med eller utan besättning. Vi har alla slags båtar, från fiskebåtar till segelbåtar.

Båtarna är förtöjda i Estepona, Puerto Banus och Marbellas stads hamnar.

Privat tur/aktivitet

Utflykt till Costa de la Luz:

Costa de la Luz är känt för sina vita sandstränder, Costa de la Luz lever upp till sitt namn med sina ljusa och soliga dagar större delen av året.

 

Privat tur/aktivitet

Utflykt till Jerez de la Frontera:

Världens Sherry huvudstad var också en gränsstad i medeltida strider mellan morar och kristna.

Privat tur/aktivitet

Utflykt till Tapas tur i Málaga:

Privat tapas utflykt till Málaga. På vägen till de olika tapas punkterna kommer vi att passera genom den romerska teatern, Alcazaba-fästningen, Picassos födelseplats och katedralen.

Privat tur/aktivitet

 

Marbella Sun Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.

Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Trips:

© 2001-2022