Search

Online     book online     bookings

searcherAlla Utflykter

Guidade dagsturer & utflykter i Estepona

Dagsturer med upphämtning i Estepona.
Det finns många upphämtningsplatser i Estepona såsom Estepona stad, Casares, Duquesa, Atalaya och Benavista.


Flamenco show :

Middag och live Flamenco show.
Välkomstdrink (Sangria)
Middag
Stor champagne-fontän före showen.

Grupptur/aktivitet

Utflykt till Sierra Nevada, Granada:

Vinter utflykt till Sierra Nevada (Granada) från Costa del Sol. Massor av kul i snön, skidor, snowboard etc. Turen kan personalizeras med alternativ för att hyra utrustning.

Grupptur/aktivitet

Utflykt till Antequera & El Torcal:

Res genom århundradena på en guidad rundtur i hjärtat av södra Spanien, till Antequera med dolmen gravar och nationalparken El Torcal.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Córdoba:

Under 900-talet och 1000-talet var Córdoba den mest befolkade staden i hela Europa. Staden Córdoba har utsetts med ett pris av UNESCO, där en del av de gamla delarna blivit deklarerat världsarv. Cordobas största härlighet kom under den muslimska ockupationen 711 till 1236. Cordoba är en skönhet blandat av romerskt, katolskt, islam och judiskt stil.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Gibraltar:

Gibraltar är ett brittiskt territorium på södra delen av Pyreneiska halvön. Trots att Gibraltar är medlem i EU handlar du taxfree här och alkoholen är synnerligen prisvärd även tobak, kläder, perfymer, smycken etc. Här finns två delfinsafaris tillgängliga. Aporna, som bor på Gibraltarklippan har blivit kända.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Granada & Alhambra:

Granada var arabernas sista och längsta utpost i Spanien (800 år). Den 2 januari 1492 besegrades de av kung Ferdinand II och drottning Isabella I som fördrev dem ur staden. Under 1200- och 1300-talen byggdes slotts- och borgområdet Alhambra. Det anses idag vara ett av världens främsta arkitektoniska verk och finns med på UNESCO:s världsarvslista.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Jerez & Cadiz:

Jerez & Cádiz blandad utflykt, som inkluderar ett besök på vingård, vinprovning, häst show och båtkryssning.

Grupp & privat tur/aktivitet

Paddle Surf & Nerja:

Följ guiden i en mild takt och upptäck dolda pärlor som vattenfall som strömmar ut i havet, små avskilda stränder, otroliga kustformationer vid kusten och tid att upptäcka skönheten som ligger under med lite snorkling.Sedan 2 timmar ledig tid i Nerja.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Sevilla:

Sevilla är Andalusiens största stad, och Flamencons hem. I Sevilla kan man finna otroliga sevärdheter såsom palatset Alcazar som visar arabernas inflytande i designen. Katedralen i Sevilla är en av världens största. Sevilla är ett måste för historieälskare.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Tanger:

Tanger är en stad i norra Marocko, vid Gibraltar sund (endast en kort tur med färja). Tanger är exotisk och mystisk. Missa inte möjligheten att besöka denna stad i Afrika och upptäck den arabiska kulturen. En upplevese du aldrig kommer att glömma!

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Tarifa & El Estrecho:

Följ med på en utflykt till den vackra staden Tarifa där du kommer att se: Europas sydligaste punkt, två kontinenter, två hav och tre länder.

Grupp & privat tur/aktivitet

Hyr en båt:

Hyr en båt, med eller utan besättning. Vi har alla slags båtar, från fiskebåtar till segelbåtar.

Båtarna är förtöjda i Estepona, Puerto Banus och Marbellas stads hamnar.

Privat tur/aktivitet

Utflykt till Costa de la Luz:

Costa de la Luz är känt för sina vita sandstränder, Costa de la Luz lever upp till sitt namn med sina ljusa och soliga dagar större delen av året.

 

Privat tur/aktivitet

Utflykt till Jerez de la Frontera:

Världens Sherry huvudstad var också en gränsstad i medeltida strider mellan morar och kristna.

Privat tur/aktivitet

Utflykt till Tapas tur i Málaga:

Privat tapas utflykt till Málaga. På vägen till de olika tapas punkterna kommer vi att passera genom den romerska teatern, Alcazaba-fästningen, Picassos födelseplats och katedralen.

Privat tur/aktivitet

 

Marbella Sun Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.

Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Trips:

© 2001-2021