Search

Online     book online     bookings

Integritetspolicy

Denna Integritetspolicy anger de villkor som Marbella Sun Trips använder och skyddar informationen som tillhandahålls av användarna när de använder webbplatsen. Detta företag är engagerat i säkerheten för användarnas data. När vi ber dig att fylla i fälten för personlig information ser vi till att det endast används i enlighet med villkoren i detta dokument. Men denna Integritetspolicy kan ändras över tiden eller uppdateras därför rekommenderar vi och betonar att du kontinuerligt granskar den här sidan.

Vi behandlar den information du ger oss för att tillhandahålla den begärda tjänsten och utföra fakturering. De uppgifter som lämnas kommer att behållas så länge som det kommersiella förhållandet upprätthålls eller under de år som är nödvändiga för att följa de rättsliga skyldigheterna.
Uppgifterna överförs inte till tredje delar, utom i fall där det finns en rättslig skyldighet eller när det är absolut nödvändigt för att kunna ge servicen eller göra din bokning (beroende på vilken tjänst som avtalats kan vara resebyråer, taxichaufförer etc.).
I onlinebetalningar har Marbella Sun Trips inte tillgång till kortdata.
Du har rätt att få bekräftelse på om vi behandlar dina personuppgifter hos Marbella Sun Trips. Därför har du rätt att få tillgång till dina personuppgifter, korrigera felaktig information eller begära att den raderas när uppgifterna inte längre är nödvändiga.

Information som samlas in: Personlig information som: Namn, kontaktuppgifter, nationalitet, boende adress, e-postadress och demografiska uppgifter. Vid behov kan det krävas specifik information för att behandla en beställning eller göra en leverans eller fakturering.

Användning av den samlade informationen: Marbella Sun Trips använder informationen för att ge bästa möjliga service. Marbella Sun Trips är mycket engagerade i att uppfylla sitt åtagande att hålla din information säker. Vi använder de mest avancerade systemen och uppdaterar dem kontinuerligt för att säkerställa att det inte finns någon obehörig åtkomst.

Länkar till tredje part: Den här webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser som kan vara av intresse för dig. När du klickar på dessa länkar och lämnar vår sida har vi inte längre kontroll över den webbplats som du omdirigeras till och vi är därför inte ansvariga för villkoren eller integriteten eller skyddet av dina uppgifter på andra tredjepartswebbplatser. Dessa webbplatser är föremål för sin egen integritetspolicy, så det rekommenderas att du konsulterar dem för att bekräfta att du håller med dem.

Ansvarig för uppgifterna: Marbella Sun Trips, NIF: 78970503-A, Postadress: Leganitos 21A, 29601 Marbella, Tel.: +34 617252035 .

Marbella Sun Trips förbehåller sig rätten att ändra villkoren för denna Integritetspolicy när som helst.

Marbella Sun Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.

Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Trips:

© 2001-2024