Search

Online     book online     bookings

searcherAlla Utflykter

Guidade dagsturer & utflykter i Málaga Stad

Dagsturer med upphämtning i Málaga Stad


Utflykt till Caminito del Rey: Online bookings

Utflykt till Caminito del Rey mellan Ardales och Alora i Malaga. Caminito del Rey är en gångsväg byggd längs bergets sida och är mer än sju kilometer lång.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Córdoba: Online bookings

Under 900-talet och 1000-talet var Córdoba den mest befolkade staden i hela Europa. Staden Córdoba har utsetts med ett pris av UNESCO, där en del av de gamla delarna blivit deklarerat världsarv. Cordobas största härlighet kom under den muslimska ockupationen 711 till 1236. Cordoba är en skönhet blandat av romerskt, katolskt, islam och judiskt stil.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Gibraltar: Online bookings

Gibraltar är ett brittiskt territorium på södra delen av Pyreneiska halvön. Trots att Gibraltar är medlem i EU handlar du taxfree här och alkoholen är synnerligen prisvärd även tobak, kläder, perfymer, smycken etc. Här finns två delfinsafaris tillgängliga. Aporna, som bor på Gibraltarklippan har blivit kända.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Granada & Alhambra: Online bookings

Granada var arabernas sista och längsta utpost i Spanien (800 år). Den 2 januari 1492 besegrades de av kung Ferdinand II och drottning Isabella I som fördrev dem ur staden. Under 1200- och 1300-talen byggdes slotts- och borgområdet Alhambra. Det anses idag vara ett av världens främsta arkitektoniska verk och finns med på UNESCO:s världsarvslista.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Mijas, Marbella & Puerto Banus: Online bookings

Guidad tur till den typiska andalusiska byn Mijas, staden Marbella och den berömda lyxhamnen Puerto Banus.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Nerja & Frigiliana: Online bookings

Guidad tur till Nerja och även till Frigiliana, en typisk vit andalusisk by.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Ronda: Online bookings

Ronda ligger i en bergstrakt. Ronda är en av Spaniens äldsta städer och har sitt ursprung från stenåldern. Staden delas av en 120 meter djup ravin, (el Tajo). Staden har fortfarande rester av arabiskt inflytande, såsom de arabiska baden, Almocabars ingång etc, alla monument och speciellt den imponerande "El Tajo" gör att Ronda är ett riktigt monument.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Ronda & Setenil: Online bookings

Ronda ligger i en bergstrakt. Ronda är en av Spaniens äldsta städer och har sitt ursprung från stenåldern. Staden delas av en 120 meter djup ravin, (el Tajo). Staden har fortfarande rester av arabiskt inflytande, såsom de arabiska baden, Almocabars ingång etc. Setenil de las Bodegas är en av de mest säregna och pittoreska städerna i provinsen.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Sevilla: Online bookings

Sevilla är Andalusiens största stad, och Flamencons hem. I Sevilla kan man finna otroliga sevärdheter såsom palatset Alcazar som visar arabernas inflytande i designen. Katedralen i Sevilla är en av världens största. Sevilla är ett måste för historieälskare.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Tanger: Online bookings

Tanger är en stad i norra Marocko, vid Gibraltar sund (endast en kort tur med färja). Tanger är exotisk och mystisk. Missa inte möjligheten att besöka denna stad i Afrika och upptäck den arabiska kulturen. En upplevese du aldrig kommer att glömma!

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Antequera:

Res genom århundradena på en guidad privat rundtur i hjärtat av södra Spanien, till Antequera med dolmen gravar och nationalparken El Torcal.

Privat tur/aktivitet

Utflykt till Jerez, vin & Flamenco:

Excursión privada a Jerez de la Frontera con bodega y Flamenco desde Costa del Sol.
Vid ankomsten till Jeres ett besök på vingården "Bodegas Domecq", en av de mest prestigefyllda vinkällarna i området, med en provning av 2 sherryviner och ett mellanmål.
Efter det kommer du att åka till en av referensplatserna i Flamencovärlden i Jerez för att assistera till en Flamencoshow.

 

Privat tur/aktivitet

Utflykt till Jerez & Cadiz:

Jerez & Cádiz blandad privat utflykt, som inkluderar ett besök på vingård, vinprovning och båtkryssning.

Privat tur/aktivitet

Utflykt till Marbella & Puerto Banus:

Guidad privat tur till staden Marbella och den berömda lyxhamnen Puerto Banus.

Privat tur/aktivitet

Utflykt till Mijas, Flamenco & Vita Byar:

Privat guidad utflykt till Mijas med Flamenco och Vita Byar från Solkusten (Costa del Sol)

Privat tur/aktivitet

Utflykt till Nerja med Grottor:

Guidad privat tur till Nerja och ett besök till dess grottor.

Privat tur/aktivitet

 

Marbella Sun Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.

Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Trips:

© 2001-2024