Search

Online     book online     bookings

Boknings- och betalningsvillkor

Bostad :

Val 1: Vid bokning erläggs en handpenning om 50% av totalpriset, resterande belopp betalas vid ankomst till bostaden.
Avbokningar: Vid avbokning återbetalas ej handpenningen.

Val 2: Vid bokning erläggs en handpenning om 25% av totalpriset, resterande belopp ska vara oss tillhanda senast 8 veckor före er ankomstdag. Vid bokningar med ankomst inom 8 veckor skall totalbeloppet betalas vid bokning.
Avbokningar: Vid avbokning återbetalas ej handpenningen. Om avbokning sker med mindre än 8 veckor kvar till ankomst uttages en procentuell avgift baserad på tidsintervall; 8 - 6 veckor före avresa: 30%, 6 - 4 veckor före avresa: 45%, 4 - 2 veckor före avresa: 60% och mindre än 2 veckor före avresa: 100%


Val 1 och 2:
En skadedeposition på € kommer att erfordras, den kommer att blockeras på ditt kreditkort eller betalas kontant i valfri valuta vid ankomst. Skadedepositionen återbetalas vid hemresan om det inte är några problem. Skadedepositionen återbetalas inom 10 dagar när det finns obetalda räkningar (tex, extra städning, extra tjänster, förlust av nycklar etc.) eller skada på fastigheten.

Eventuella merkostnader för extrastädning vid hemresan avräknas från skadedepositionen. I de fall där merkostnaden överstiger skadedepositionen tilläggsfaktureras de faktiska kostnaderna.

Vi rekommenderar en bra reseförsäkring. Om du vill betala med kreditkort, en del kreditkorts-bolag har en reseförsäkring inkluderad, hör med ditt kreditkorts-bolag om reseförsäkring är inkluderad och vad den täcker. Om du inte tecknar någon reseförsäkring kan vi inte göras ansvariga.

Antalet personer i bostaden får inte överskrida max. antalet som specificeras (står) i webbsidan och bokningsformulär. En del bostäder tillåter sällskapsdjur, beroendo på bostad och sällskapsdjur. Konsultera med oss för mer information.

Gästerna bör inkvarteras (komma in) första bokningsdagen och lämna bostaden vid bokningens slut.

Gästen är överens om att lämna fastigheten i samma skick som han fann den när inkvarterades, och underrätta alla skador och brott som inträffar. Gästen ansvarar för alla skador och merstädning.

Hyresvärden reserverar sig rätten att fakturera alla skador och brott som hittas i bostaden när gästernas vistelse slutat.

Hyresvärden reserverar sig rätten att vräka utan förvarning personer vars uppträdande är till skada för välbefinnandet för andra personer i omgivningen.

Alla bankkostnader angående bokningar, betalas av gästen. Vid betalning med PayPals säkra system uppgår dessa till 4% av transaktionsbeloppet och med banköverföringar bankernas kommission.

Hyresvärden reserverar sig rätten att annullera eller ändra bokningen. Om vi skulle bli tvungna att annullera eller ändra är vi ansvariga för att återbetala de inkasserade (betalda) beloppen.

I de fallen när vi har gäster som kommer eller åker på samma dag som en annans gäst ankomst- eller avfärdsdag hyresvärden reserverar sig rätten att be gästerna att lämna bostaden kl. 10.00 på avresedagen och att ankomsten inte kan vara före kl. 14.00. (Detta är inte alltid så men vi måste kunna förbereda bostaden för nästa gäster).

Om avresa sker mellan kl. 00.00 och kl. 8.00, kommer depositionen återbetalas via banköverföring till en valfri bank, efter besiktning av bostaden (bankkostnader betalas av gästen).

Lägenheter som har gemensam pool: Om bostadsrättsföreningen besluar att stänga poolen under vintermånaderna eller för underhållning eller annan orsak, hyresvärde, är ej ansvarig.

Reservation för prisändring på annonserade priser före bokningens bekräftelse.

Med gäst menas den som undertecknar bokningsformuläret.

Med hyresvärd menas Pacos Pros S.L som förvaltar bostaden åt ägaren.

Den som bokar bör vara över 18 år.

 

Marbella Sun Rentals & Day Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar och Torrox. Uthyrning av semesterbostäder i Marbella, Solkusten, Spanien.

Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Trips:
Wendy Dagnall, Pacos Pros S.L:
© 2001-2020