Search

Dela Hyr Båt från Costa del Sol

searcherAlla Utflykter

Aktivitet i Costa del Sol (Marbella)

Segla i Marbella i en modern båt med 42 fot. Är ni inte tillräckligt många för att hyra en privat båt, då kan detta vara det du letar efter. Dela att hyra en båt med ett max. antal av 10 personer ombord.

Båttur Båttur Båttur Båttur
Båttur Båttur Båttur Båttur

I priserna ingår vitt vin, rosévin, öl, vatten, läsk och snacks.

Barken anklar på en strand på Guldmilen för att simma och dyka en stund.

Kaptenen:
Pratar Engleska, Spanska och Franska.

Tidtabell:
Delad charterbåt seglar på Tisdagar, Onsdagar och Torsdagar.
Båten avgår från sporthamnen i Marbella Stad.

Pris för halv dag (4 timmar):
Per vuxen 79€
Per barn 69€
Barn måste vara minst 10 år på delad charter båt

Boknings och avbokningsvillkor:
Full betalning krävs. För avbokningar, var vänlig och avboka i tid eftersom återbetalning kan bero på dagar kvar för charter, vänligen kontakta oss.
Att inte vara på upphämtningsplatsen vid överenskommen plats och tid räknas som No Show. Vid No Shows skall fulla beloppet erläggas.
Om du inte kan komma på turen, var god och kontakta oss i snarast för en möjlig återbetalning. Bank avgifter och kommisioner dras av från beloppet som skall återbetalas.

Marbella Sun Rentals & Day Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.
Förmedling av bostäder till salu och uthyrning av semesterbostäder i Marbella, Solkusten, Spanien.

Marbella Sun Rentals & Day Trips
Hem: Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Trips:
Wendy Dagnall, Pacos Pros S.L:
© 2001-2020

Coronavirus

Dagsturer till Granada, Sevilla, Tanger, Gibraltar, Cordoba, Nerja, Ronda, Jerez & Cadiz och Caminito del Rey behöver ej avbokningsförsäkring.
På grund av rörelse restriktioner av Coronavirus kommer det inte att gå några utfykter till minst 13 April. Du kan boka utflykter för framtida datum, men vid denna tidpunkt kan vi inte garantera utflykterna eftersom restriktionerna kan förlängas. Om du gör en bokning och dessa måste avbokas på grund av Coronavirus restriktionerna, utflykterna kan avbokas upp till 1 och 3 dagar före dagsturens start med full eller nästan full återbetalning. Erläggda beloppet kommer att återbetalas efter avdrag för eventuella bankkommissioner, vid onlinebetalningar är dessa cirka 1,4% för eu-länder och cirka 2,9% för andra länder. Om du ringer oss med kortinformation finns det inga bankkommissioner, banköverföringar beror på bank och land.

Mer information på sidan Användarvillkor