Search

Utflykt till Gibraltar från Salobreña

searcherAlla Utflykter

Guidad dagstur till Gibraltar med upphämtning på hotell och andra platser på Costa Tropical

Gibraltar är ett brittiskt territorium beläget på södra delen av Pyreneiska halvön, vid Gibraltar sund. 
Bland sevärdheterna finns Gibraltar Museum och den vackra droppstensgrottan St. Michaels grotta. Aporna, makaker, som bor på Gibraltarklippan har blivit kända.
Här finns två delfinsafaris tillgängliga. De är båda utmärkta sätt att få se vilda delfiner. 
Trots att Gibraltar är medlem i EU handlar du taxfree här och alkoholen är synnerligen prisvärd även tobak, kläder, perfymer, smycken etc.

Gibraltar Gibraltar Gibraltar Gibraltar Gibraltar Gibraltar
Gibraltar Gibraltar Gibraltar Gibraltar Gibraltar Gibraltar

Detaljer gruppturer till Gibraltar:

I turen ingår (alternativ):
1.- Shopping: Upphämntning med vår guide och bussresa till Gibraltar. Egen tid för shopping tills det är dags att återvända.
2.- Besök: Bussresa, guide, sightseeing med taxi eller minibuss. Besök av de viktigaste platserna och möjlighet till en fin utsikt över Gibraltar, Spanien och Afrika. även entréavgiften till St. Michaels grotta ingår och Gibraltars berömda apor. Efteråt kommer du att ha tillräckligt med tid för att shoppa innan vi återvänder.
3.- Delfiner: Upphämntning med vår guide och bussresa till Gibraltar. Båttur för att se delfinerna och försöka få bra bilder, egen tid för shopping.
(Delfiner är vilda djur i dess naturliga livsmiljö, så vi kan inte garantera 100% hur många och att kommer att sess, fastän vanligtvis så kan man se dom). 

Rekomendationer: Man kan betala med euro i Gibraltar, behövs ej växla.

Guider: 
Talar engelska, spanska, franska och italienska.
Guider pratar även franska, tyska och italienska, dessa språk är ej tillgängliga alltid, om guidad tur på dessa språk behövs, var god och konsultera.

Documentation att ta med:
Giltigt id-kort eller pass för EU medborgare.
Ej EU medborgare: giltigt pass. Vissa länder behöver visum.
Mer information: Länk till Gibraltars Goverment

I Gibraltar:
Alternativ shopping

10:00 Ankomst och fyra och en halv timme till fem timmars egen tid
14:30 Hemfärd
Alternativ besök
10:00 Ankomst och besök
11:30 Egen tid för shopping etc.
14:30 Hemfärd
Alternativ delfiner
10:00 Ankomst och båttur för att se delfiner
11:30 Egen tid för shopping etc.
14:30 Hemfärd
Tiderna är ungefära och ordningen kan ändras.

Priser från Costa Tropical (Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar och Torrox):
Shopping:
• Vuxna: 35 € 
• Barn 4 - 11 år: 26,25 €
• Barn 0 - 3 år: 17,50 €
Besök:
• Vuxna: 64 €
• Barn 4 - 11 år: 48 €
• Barn 0 - 3 år: 32 €
Delfiner:
• Vuxna: 59 €
• Barn 4 - 11 år: 44,25 €
• Barn 0 - 3 år: 29,50 €

Boknings och avbokningsvillkor (grupptur):
Att inte vara på upphämtningsplatsen vid överenskommen plats och tid räknas som No Show. Vid No Shows skall fulla beloppet erläggas.
Återbetalning kan göras om avbokas minst en arbetsdag (24 timmar) innan utflykt. Bank avgifter och kommisioner dras av från beloppet som skall återbetalas.

Marbella Sun Rentals & Day Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.
Förmedling av bostäder till salu och uthyrning av semesterbostäder i Marbella, Solkusten, Spanien.

Marbella Sun Rentals & Day Trips
Hem: Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Trips:
Wendy Dagnall, Pacos Pros S.L:
© 2001-2020

Coronavirus

Dagsturer till Granada, Sevilla, Tanger, Gibraltar, Cordoba, Nerja, Ronda, Jerez & Cadiz och Caminito del Rey behöver ej avbokningsförsäkring.
På grund av rörelse restriktioner av Coronavirus kommer det inte att gå några utfykter till minst 13 April. Du kan boka utflykter för framtida datum, men vid denna tidpunkt kan vi inte garantera utflykterna eftersom restriktionerna kan förlängas. Om du gör en bokning och dessa måste avbokas på grund av Coronavirus restriktionerna, utflykterna kan avbokas upp till 1 och 3 dagar före dagsturens start med full eller nästan full återbetalning. Erläggda beloppet kommer att återbetalas efter avdrag för eventuella bankkommissioner, vid onlinebetalningar är dessa cirka 1,4% för eu-länder och cirka 2,9% för andra länder. Om du ringer oss med kortinformation finns det inga bankkommissioner, banköverföringar beror på bank och land.

Mer information på sidan Användarvillkor