Search

Utflykt till Tarifa & El Estrecho från Estepona

searcherAlla Utflykter

Guidad dagstur till Tarifa & El Estrecho från Estepona med upphämtning på hotell och busshållplatser.

Följ med på en utflykt till Tarifa där du kommer att se: Europas sydligaste punkt, två kontinenter, två hav och tre länder.

Mirador del Estrecho Punta Paloma Tarifa Tarifa
Mirador del Estrecho Punta Paloma Tarifa Tarifa

Detaljer gruppturer till Tarifa & El Estrecho från Estepona:

Detta är en grupptur med små grupper. Detta är en vägtur, där antingen en Land Rover Defender eller en minibuss kan användas. Du blir upphämtad och på vägen till Tarifa, ett kort stopp vid Marina De La Duquesa för frukost. Gibraltar kommer att åkas förbi genom Algeciras och den största vindkraftsparken i Europa.

I den historiska fiskebyn Tarifa kommer du att ha ca. två timmars ledig tid. Du får en karta och ett informationsblad med intressanta platser att besöka. I den gamla staden Tarifa hittar du en port från 800-talet, smala kullerstensgator, kyrkan San Mateo, slottet Guzmán, Miramar Gardens, den gamla fiskehamnen, Muelle de rivera där Atlanten och Medelhavet möts.

Därefter fortsätter resan längs Atlantkusten genom Playa Valdevaqueros, en världsberömd vindsurfing- och kitesurfingplats och den berömda Punta Paloma-dynen. Ett stopp kommer att göras i den dolda militära zonen Betis med imponerande utsikter över Tarifa och Valdevaqueros.
Sedan börjar vägen tillbaka med ett stopp vid Mirador del Estrecho med dess otroliga utsikt över Afrika och sundet.

I turen ingår:
Transport, guide, ledig tid i Tarifa.

Hämtning och avlämning: Vi hämtar och lämnar dig i ditt boende utan extra kostnad om du bor mellan Nueva Andalucia (Marbella) och Antequera.

Rekomendationer: Kläder som är lämpliga för säsongen, bekväma skor för promenader.

Guider: 
Talar engelska, spanska, franska, holländska och portugisiska.

Tidtabell:
Måndagar och Tisdagar. Ca. tider från 8.30 till 18.00.

Priser (gruppturer):
• Vuxna: 60 € 
• Barn 0 - 16 år: 50 €

Boknings och avbokningsvillkor (grupptur):
Att inte vara på upphämtningsplatsen vid överenskommen plats och tid räknas som No Show. Vid No Shows skall fulla beloppet erläggas.
Återbetalning kan göras om avbokas minst två arbetsdagar (48 timmar) innan utflykt. Bank avgifter och kommisioner dras av från beloppet som skall återbetalas.

Marbella Sun Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.

Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Trips:

© 2001-2021