Search

Online     book online     bookings

searcherAlla Utflykter

Guidade dagsturer & utflykter i Torrox (Torrox Costa & El Morche)

Dagsturer med upphämtning i Torrox Costa och El Morche (Torrox).


Utflykt till Sevilla: Online bookings

Sevilla är Andalusiens största stad, och Flamencons hem. I Sevilla kan man finna otroliga sevärdheter såsom palatset Alcazar som visar arabernas inflytande i designen. Katedralen i Sevilla är en av världens största. Sevilla är ett måste för historieälskare.

Grupp & privat tur/aktivitet

Utflykt till Córdoba:

Under 900-talet och 1000-talet var Córdoba den mest befolkade staden i hela Europa. Staden Córdoba har utsetts med ett pris av UNESCO, där en del av de gamla delarna blivit deklarerat världsarv. Cordobas största härlighet kom under den muslimska ockupationen 711 till 1236. Cordoba är en skönhet blandat av romerskt, katolskt, islam och judiskt stil.

Grupp & privat tur/aktivitet

Paddle Surf & Nerja:

Följ guiden i en mild takt och upptäck dolda pärlor som vattenfall som strömmar ut i havet, små avskilda stränder, otroliga kustformationer vid kusten och tid att upptäcka skönheten som ligger under med lite snorkling.Sedan 2 timmar ledig tid i Nerja.

Grupp & privat tur/aktivitet

 

Marbella Sun Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.

Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Trips:

© 2001-2021