Search

Online     book online     bookings

Vill du köpa en bostad och hyra ut den? Vi kan hyra ut den.

Till Salu

Fastigheter till Salu i Marbella

Nu är det ett bra tillfälle att köpa bostad då det finns många objekt och fynd på marknaden. Från små lägenheter, radhus och villor till stora lyxiga hus på Solkusten.

Marbella, Puerto Banus, Los Monteros, Los Altos de Marbella, San Pedro, Estepona är endast några av de områden där vi säljer och hyr ut fastigheter.

När det finns så många objekt på marknaden kan man alltid hitta fynd, nedan kan du se några. Fastigheter i Marbella, Puerto Banús och område, har aldrig varit så billigt:

Några fastigheter till salu med fyndpris:

Bottenvåningslägenhet till salu i MarbellaCentral lägenhet vid andra havslinjenLägenhet första havslinjenLägenhet i Dama de la Noche till saluVilla i Nueva Andalucia, nära Puerto Banus.Hus i Nueva Andalucia till saluTakvåning första havslinjen i Marbella stad

Regeringen ger uppehållstillstånd till de som köper bostad vilket är perfekt för de som vill köpa en fastighet för att kunna bo här när man pensioneras. Vi hyr även ut fastigheterna åt dem som letar efter att köpa ett semesterhem och vill hyra ut det när de inte är här själva. Vi har arbetat på Solkusten, speciellt i Marbella under 15 år. Efter så många års erfarenhet har vi en grupp av personer man kan lita på och som är specialister på fastighetsförmedling. Vi renoverar även fastigheterna som köps. Det finns så många fynd här nu, så kontakta oss nu. Vi kommer att hitta det du vill ha och till rätt pris, vi är din mäklare.

 

<<<<<<< Updated upstream

Marbella Sun Rentals & Day Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar och Torrox. Uthyrning av semesterbostäder i Marbella, Solkusten, Spanien.
=======

Marbella Sun Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.
Förmedling av bostäder till salu och uthyrning av semesterbostäder i Marbella, Solkusten, Spanien. >>>>>>> Stashed changes

Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Trips:
Wendy Dagnall, Pacos Pros S.L:
© 2001-2020