Search

Online     book online     bookings

Tips, kommentarer & omdömen 2015

För din bekvämlighet har vi översatt kommentarerna som ej är svenska. För att se enbart originalkommentarer klicka Klick här här.

Andra års tips, kommentarer & omdömen:

Parque Marbella 8, Oktober 2015, Wifi behövs, även några TV-kanaler, mycket bra läge och mycket underhållt komplex.
Una

Hacienda Nagueles 2a, September 2015, Vi tyckte det var underbart, var gångavstånd till allt det vi behövde, strand, affärer och restauranger.
Joan

Marbella del Mar 6, Augusti 2015, Har precis återvänt från min familjesemester i Marbella i Marbella del Mar 6. Lägenheten är fantastisk, mycket väl behållen och med allt som behövs för en perfekt semester. Välkomstpaketet vid ankoms var en underbar personling detalj. Havs och hamns -utsikter från balkongen är mycket imponerande, och är något vi kommer att missa. Komplexet är välbehållet och poolen mycket ren. Komplexet har staket och är säkert och området är lugnt och skönt dock mycket centralt belägen, endast några minuters promendad till centrum, gamla staden och affärer av alla slag. Marbella Sun Rentals vissade sig vara mycket profsiga y mycket hjälpfulla med att organizera min semester. Jag kommer inte att tvivla på att använda deras tjänster igen och ser fram emot min nästa semester i Marbella och att återkomma till Marbella del Mar 6.
Michelle

Marbella del Mar 6, Augusti 2015, Lägenheten var perfekt, bekväm och underbar. Vi hade det mycket trevligt och utsikten var underbar. Vi har kommit 3 gånger till Marbella del Mar förut, och denna lägenhet är den bästa jämfört med dom andra. Tack för allt.
Medkouri

Marbella del Mar 6, Juli 2015, Vi har haft en utmärkt semester i Marbella. Lägenheten är fantastisk, allt man behövs finns och utsikten från balkongen är helt enkelt underbar och är något vi kommer att missa. Området är lugnt och skönt, dock nära till restauranger etc. Helt perfekt.
Fransson

Marbella del Mar 6, Juli 2015, Underbar lägenhet. Utsökt område, strand och pool. Lätt att gå till gamla staden, buss utanför dörren. Fantastiska restauranger i området. Njöt verkligen av semestern.
kevin & family

Hacienda Nagueles 2a, Juni 2015, Fanns ingen wifi, men det gjorde inget. Vi kanske kommer tillbaks i September då området var lugnt och bra.
Morgan

Marbella del Mar 6, Juni 2015, Fantastisk utsikt, utmärkt läge, hur allt underlättades och välkomstpaketet i kylskåpet visade ägerns och hyresföretages respekt för sina gäster. Vi hade en underbar semester, som underlättades av bostadens atmosfär och skuller verkligen vilja bo där igen.
Elizabeth

Marbella del Mar 6, Maj 2015, Idag är det tyvärr vår sista dag i Marbella. Vi har haft det mycket bra i Marbella och även i lägenheten. Vi kommer ifrån Zurich och Sydney. Vi älskar bostaden då vi känner oss som hemma, det är en fantastisk lägenhet. Sovrummen var fina och sängarna mycket bekväma. På kvällen när vi villa njuta och ha det lugnt och skönt, satt vi i soffan och såg en film. Det var mycket trevlig, speciell efter en hetsad dag. Utsikten var underbar, speciellt på morgonen, när man drog ifrån gardinerna, det börjar en mycket bra dag. Vädret var ochså perkekt. Vi tacker er för wifit och för att ge oss en underbar plats i stanna i på Marbella.
Bianca, Diana & Paul

 

Marbella Sun Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.
Förmedling av bostäder till salu och uthyrning av semesterbostäder i Marbella, Solkusten, Spanien.

Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Trips:
Wendy Dagnall, Pacos Pros S.L:
© 2001-2020