Search

Online     book online     bookings

Tips, kommentarer & omdömen 2014

För din bekvämlighet har vi översatt kommentarerna som ej är svenska. För att se enbart originalkommentarer klicka här.

Andra års tips, kommentarer & omdömen:

Marbella del Mar 6, 2/9-9/9 2014 Lägenheten var fantastisk, och jag kommer att hyra den igen. Speciellt tack för det generösa välkomstpaketet som du lämnade i lägenheten. Vi väntade inte den och var mycket tacksamma. En gång till, från hela gruppen, tack så mycket för all hjälp och uppmärksamhet, jag tvekar inte på att rekomendera Marbella Sun Trips till våra vänner och familj.
Laura

Marbella del Mar 6, 5/8-15/8 2014 Vi hade en trevlig semester i Marbella. Lägenheten var fantastisk, hade allting man kan behöva, och utsikten från balkongen är någonting vi kommer att sakna! Området är lungt och skönt men nära restauranger etc. Helt perfekt!
Bostad: Den bästa hitills! 10 av 10. Services: Utmärkta. Websidan: Bra, lätt att finna allt.
Fransson

Zambomba 3, 1/8-25/8 2014 Semestern i Marbella: Underbart, vi kände redan till Marbella. Websidan: Bra och överenstämmer med verkligheten. Kommentarer: Det finns ingenting som Marbella, Wendy var mycket uppmärksam.
Belén

Banana Beach B:FW, 1/8-12/8 2014 Vi tyckte mycket om semestern i Marbella. Det är första gången vi kommer hit och vi har tyckt mycket om det, det finns mycket att göra, hålligång etc. utan att vara för mycket folk.
P. Olangua

Hacienda Nagueles 2g, 31/7-14/8 2014 Vi hade en utsökt semester i Hacienda Nagueles i Marbella. Poolen var mycket ren och var perfekt för familjer. Utmärkt belägen för att gå till stranden, restauranger och gångavstånd till Marbella stad och Puerto Banus. Marbella Sun Rentals var lätt att boka med online och även när vi träffade dom här.
D. Dowd

 

Marbella Sun Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.
Förmedling av bostäder till salu och uthyrning av semesterbostäder i Marbella, Solkusten, Spanien.

Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Trips:
Wendy Dagnall, Pacos Pros S.L:
© 2001-2020