Search

Online     book online     bookings

Tips, kommentarer & omdömen 2013

För din bekvämlighet har vi översatt kommentarerna som ej är svenska. För att se enbart originalkommentarer klicka Klick här här.

Andra års tips, kommentarer & omdömen:

Marbella del Mar 5, 20/8-28/8 2013 (översatt) Det är andra gången jag semestrar på Marbella del Mar 5. Jag uppskattade verkligen min semester på denna underbara lägenheten, mycket bra läge i Marbella centrum och nära stranden. För att förbättra servicen på denna lägenhet skulle det vara bra att ha luftkonditionering och internet.
EL MEDKOURI

Hacienda Nagueles 1h, 8/8-22/3 2013 (översatt) Vi bodde i Hacienda Nagueles 1h som har en underbar liten privat trädgård vilket var utmärkt för barnen. Poolen var underbar och nära till stranden. Välkomstpaketet var till en stor hjälp vid ankomst och gjorde allting lättare.
Michelle Frost

La Zambomba 2, 28/7-10/8 2013(översatt) Fantastisk bostad, stort välkomspaket och mycket hjälpsam vid ankomst. Sol, golf, bra mat och vin. Web, lätt att använda.
Andy Andersson

Marbella del Mar 3, 2/7-12/7 2013 (översatt) Vi hade en underbar semester i Marbella. Bostaden var precis det vi behövde, nära strand och stadscentrum, bra restauranger i Gamla Staden, som vi gick till. Bra service från bokning tills vi åkte hem. Vi kommer tillbaks nästa år.
Keith Gibbs

Banana Beach B:FW, 24/6-9/7 2013 (översatt) Vi hade en trevlig och avslappnande familjesemester på stranden med barnen. Funny beach var ett trevligt ställe, vi hyrde karts och sen till strandbaren.

Hacienda Nagueles 1h, 10/6-17/6 2013 Området var lugnt och skönt, ett paradis, poolen skön och lägenheten ren och fin.
Hanne-Lise

Marbella del Mar 5, 3/6-10/6 2013 (översatt) Vi hade en trevlig semester i Marbella del Mar 5. Lägenheten var rymlig och hade allt vi väntat oss, fast en mikrovågsugn skulle vara bra. Beläget nära många stränder och en kort promenad till affärer och restauranger.
Mark

Villa Jorge, 9/5-16/5 2013 Vistelsen i Marbella: Mycket bra. Trevligt område!
Beskrivning bostaden: I stort sett jättetrevlig och jättestor. Underbart vid poolen. Termostaten vid duschen uppe fungerade inte.
Margareta

 

Marbella Sun Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.
Förmedling av bostäder till salu och uthyrning av semesterbostäder i Marbella, Solkusten, Spanien.

Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Trips:
Wendy Dagnall, Pacos Pros S.L:
© 2001-2020