Search

Online     book online     bookings

Tips, kommentarer & omdömen 2012

För din bekvämlighet har vi översatt kommentarerna som ej är svenska. För att se enbart originalkommentarer klicka Klick här här.

Andra års tips, kommentarer & omdömen:

Banana Beach 6AE, 20/8-30/8 2012 (Översättning) Det är en perfekt plats för att njuta av en stad som Marbella. Man är tillräckligt nära för att promenera i staden och samtidigt långt ifrån så man kan slappna av från allt ljud och allt folk där.
Asier Larrañaga

Marbella Mar 1, 16/8-23/8 2012 (Översättning) Mycket lämplig, väl beläget. Paco och Wendy var underbara.
J. Matthews

Marbelcentre 1, 13/8-20/8 2012 (Översättning) Vi är 4 vänner och vi kom till Marbella för att ha en avslappnande semester, och det fick vi!!! Vi sov mycket på morgonen, vi gick till havet eller till takpoolen på eftermiddagen, och på kvällen tog vi några öl eller sangria på någon pub på stranden eller i den vackra gamla staden.
Matteo Bosio

Marbella del Mar 5, 4/8-20/8 2012 (Översättning) Vi kommer tillbaks.
Pedro

Casa Blanca 4, 1/8-10/8 2012 (Översättning) Underbar rymlig villa, ca. 30 minuters promenad till apelsintorget (gamla staden) och 5 minuters taxi till Puerto Banus hamnen, 5 minuters promenad till stranden.
Kevin Law

Banana Beach 3, 1/8-8/8 2012 (Översättning) Lägenheten är perfekt belägen vid stranden och med gångavstånd till Marbella centrum. Vi har haft en underbar avslappnande semester och rekomenderar denna till vem som helst.
Jaqueline Harbinson

Dama de Noche 1G, 1/8-8/8 2012 (Översättning) Betyg: 5 av 5. Wendy var underbar och till mycket hjälp.
Julia Lindquist

Eden Roc 1, 30/7-6/8 2012 (Översättning) Vi tyckte våningen var underbar. Den är belägen i ett mycket trevligt område - mitt emot havet. Det var svårt att sova pga. ljuden. Vi är nöjda.
Pia Liljebla

Villa Cristina, 21/7-28/7 2012 Bostaden, villa Cristina, var perfekt för vårt sällskap. Relativt lågt pris, bra läge, lugnt område men ändå inte många minuters promenad från hamnen i Puerto Banus!
Allting gick väldigt smidigt, perfekt med förbeställd transfer från flygplatsen, välkomstpaketet med lite mat och även det trevliga bemötande vi fick av Wendy i huset med lite nyttiga tips på vad man skulle akta sig för och vilka ställen man kunde besöka och hur man tog sig dit.
En sak som kan vara värd att tänka på är att meddela i förtid om det ska komma personer och fixa saker i huset och när, dels kom en person och planterade nya blommor samt vattnade och även en poolskötare.
Vi var ett sällskap som hyrde Villa Cristina för att bland annat spela golf i området.
Villan var jättefin, hade ett bra pool/grillområde och ligger bra till oavsett vad man vill få ut av sin resa, max 10 minuters promenad till hamnen/stranden.
Vi kan verkligen rekommendera att hyra genom Marbella SunRentals.
Vi bokade även transfer till och från flygplatsen och allt gick jättesmidigt, taxin väntade på oss vid huset tills de kom med nycklar och välkomstpaket innehållandes frukost och liknande.
Vi kommer att komma tillbaka även nästa sommar!
Daniel Olausson med sällskap

Dama de Noche 2H, 15/7-26/7 2012 (Översättning) Vi var mycket lyckliga med platsen där lägenheten ligger. Stranden, affärerna, restauranger och mataffärer, allt fanns på ett kort gångavstånd.
Sindre Sandblost

Marbella del Mar 2, 10/7-20/7 2012 (Översättning) Jag rekomederar Marbella del Mar 2 för dess perfekta belägenhet, nära till affärer och vid stranden. Man kände sig som hemma, allt man behövde fanns. Det passade för en familj av 5 och vi kommer definitivt att komma tillbaks.
Maire Sugrue

Marbella del Mar 5, 30/6-8/7 2012 (Översättning) Detta är andra gången jag varit i Marbella med min familj och vi har haft det mycket trevligt. Havet är underbart, den gamla delen av staden är imponerande och jag rekomenderar denna plats för dom som vill njuta av bra restauranger och handla. Angående lägenheten var den perfekt och jag är tacksam mot ägaren för denna.
El Mekouri Saud

Eden Roc 1, 9/6-16/6 2012 (Översättning) Första klass restauranter, speciellt i apelsintorget, Irländs pub, bra plats för att se på matcher (även fast resultaten inte var dom önskade!!!) Belägen på strandpromenaden - perfekt för alla aktiviteter, folket från Marbella var mycket trevliga coh hjälpfulla.
Blidget Morgan

Dama de Noche 3, 5/6-12/6 2012 (Översättning) Vi älskar Marbella, speciellt Puerto Banus. Vi har varit här 5 eller 6 gånger och vi vill komma tillbaks. Vi kommer troligtvis att hyra av er igen.
Carina Edman

Marbella del Mar 2, 11/1-22/1 2012 (Översättning) Man kan inte välja en bättre plats för en solsemester på vintern. Lägenheter har allting, storlek, innehåll, bekvämlighet, One couldn't pick a better place for it's all round answer to a winter sun in Marbella centre. The apartment has everything in size, contents, comfort, views, tillgänglighet. Perfekt belägen för att promenera, cyckla, gå ut och äta, handla eller köra varsomhelst utefter kusten. Webbet och fotonen var så exakta som man hade väntant, ingenting var en besvikelse. Vi kommer definitivt tillbaka.
McCaffey, Dublin, Ireland

 

Marbella Sun Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.
Förmedling av bostäder till salu och uthyrning av semesterbostäder i Marbella, Solkusten, Spanien.

Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Trips:
Wendy Dagnall, Pacos Pros S.L:
© 2001-2020