Search

Online     book online     bookings

Tips, kommentarer & omdömen 2011

För din bekvämlighet har vi översatt kommentarerna som ej är svenska. För att se enbart originalkommentarer klicka Klick här här.

Andra års tips, kommentarer & omdömen:

Banana Beach 6AE, 29/8-5/9 2011 (Översättning) Vi lekte på stranden och simmade i poolen, sedan gick vi upp till våran stora lägenhet och torkade oss för att sedan gå int till gamla staden, genast så var man i en annan värld full av färger, affärer och restauranger, det var vackert. Tack Marbella :).
Tex Hagan (9 år)

Hacienda Nagueles 2a, 29/8-5/9 2011 (Översättning) Vi hade en underbar semester, lägenheten var precis det vi letat efter, första gången vi bokade via internet, vi saknade ingenting. Alla platser var rena, lugnt på nätterna.
Kevin Forde

Banana Beach B:FW, 19/8-26/8 2011 (Översättning) Semestern har varit idylisk, vi kommer aldrig att glömma dom unika ögonblicken på "cable" stranden och på Banana Beachs pool. Tack Wendy och Paco för er gästfrihet.

Hacienda Nagueles 2a, 16/8-23/8 2011 (översättning) I stort så är det ett mycket bekvämt "bit av Eden". Nära stranden och mataffär, man kan gå till sporthamnen. Mycket lugnt ställe där man kan slappna av och njuta av Marbella vibrerande liv.
Davide Redolfi

Banana Beach CB:FW, 31/7-10// 2011 (översättning) Vi hade en fantastisk semester här på Banana Beach. Lägenheten var ren och rymlig och vi fick ett mycket bra välkomstpaket vid ankomst. Lägenheten var bra belägen, direkt på stranden, fast lite avlägset från centrum, man kan gå eller ta en snabb/billig taxitur till centrum och hamn. Kommer definitivt tillbaka.
Laura Joyce

Banana Beach 1FE, 19/7-30/7 2011 Bra läge ca: 20 min. gångväg till centrum. Trevligt bemötande vid ankomst.
Stefan Lundbladh

Costa Nagueles 2, 16/7/6-30/7 2011 (översättning) Bostad: mycket bra. Services och web bra.
Gomez Fuentes

Dama de Noche 2H, 7/7-14/7 2011 (översättning) Sol, bad i pool och hav. En dagstur till Ronda och Gibraltar. Vägen till Ronda var både vacker och lite läskig :). Restauranger i Puerto Banus och Marbella god mat och drycker.
Johan Storm

Banana Beach CB:FW, 26/6-3/7 2011 Som barnfamilj var stället suveränt. Nära till pool och hav. Enkelt att ta sig vidare med buss eller taxi. Vi kommer hit igen.
Joakim Falk

 

Marbella Sun Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.
Förmedling av bostäder till salu och uthyrning av semesterbostäder i Marbella, Solkusten, Spanien.

Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Trips:
Wendy Dagnall, Pacos Pros S.L:
© 2001-2020