Search

Online     book online     bookings

Tips, kommentarer & omdömen 2007

För din bekvämlighet har vi översatt kommentarerna som ej är svenska. För att se enbart originalkommentarer klicka Klick här här.

Andra års tips, kommentarer & omdömen:

Dama de Noche 3 , 2/9-9/9 2007 (översättning) Vi är mycket nöjda med vårt val, bättre än vad vi trott, platsen är underbar. Omgiviningarna är fantastiska, poolen, alla slags blommor och framför allt säkerheten. Tack. Vi kommer tillbaks.
Mª Isabel Compostizo

Banana Beach 2, 1/9-8/9 2007 Underbart fin lägenhet, nära stranden med en fantastisk balkong ut mot havet. Rent o snyggt i omgivningarna. Otroligt lugn och trygg miljö och relativt nära centrum. Bra bussförbindelser in till centrum när man inte ville gå in till fots få den fina strandpromenaden.
Carina Ruth

Huset Blanca 5 , 31/8-9/9 2007 (översättning) Vi har haft det mycket trevligt på Huset Blanca 5. Bordet vid ingången var perfekt för att ta ett par drinkar innan middagen coh stranden var mycket nära. Villa är tillräckligt stor för att ha privathet även när vi var 6 personer där.
Rob, Nicole, Tui, David, Mark & Claire

El Vivero 17, 20/8-27/8 2007 (översättning) Plats som var mycket bättre än våra förväntningar, framför allt bostaden, lägenheten var bekväm, stor. Bra belägen mellan Marbella, Puerto Banus och stranen.
Daniel Pons

Banana Beach 3BW, 20/8-27/8 2007 (översättning) Allt fantastiskt, stranden nära, bostaden underbar och nästa år vill jag komma tillbaks.
Julio Cesar Lledó Rodriguez

Dama de Noche BG, 15/8-25/8 2007 (översättning) Puerto Banus är mycket trevligt, full av liv. Kunde vara bra att hyra en bil för att ta sig till alla platser, men vi fick inte tag på någon. Det är bättre att hyra en på internet. Dama de Noche är mycket trevliga bostäder, med lyxiga och stora lägenheter och massor av blommor och trädgårdar överallt. Ett råd, var försiktig med nattvattningen om du inte vill komma våt hem.
Raffaele Nappi

Hacienda Nagueles 2H, 12/8-26/8 2007 (översättning) Vi valde Marbella för att kombinera strand, sol och språkkurs. Bostadens läge var mycket bra för skolan, stranden, marbella centrum och Puerto Banus. På kvällarna njöt vi av att promenera på Guldmilen vilken är endast en kort promenads väg. Bostaden var ochså mycket fin med utsikt över den välsködda Trädgård. Vi njöt alla av poolen.
Kerstin, Julie, Jane, Charlie

Huset Blanca 5, 12/8-19/8 2007 (översättning) Fantasisk bostad och en underbar semester.
Tristan Hall

Dama de Noche BG, 5/8-12/8 2007 (översättning) Om du kommer till Dama de noche missa inte poolen där en fantastisk pianist roar dig medans du njuter av utsikten.
Nacho-Raul-Ivan-Sara-Cris-Marta

Marbella del Mar 3 , 2/8-23/8 2007 Vi har njutit av en underbar semester i Marbella. En utsökt lägenhet med allt du behöver (och lite till). Balkong med havsutsikt, sött kök, och luftkonditioneringen var bra, speciellt i Augusti. Vi rekomederar lägenheten till våra vänner och familj och vi vill komma tillbaks nästa år och kommande år.
Family Prümers

La Zambomba 2, 30/7-6/8 2007 (översättning) vi tillbringade den största delen av dagarna på stranden tills sent, det var skönt att ha lägenheten så nära stranden + speciellt skönt att ha 2 badrum. Ibland doppade vi oss i den underbara poolen. Efter en trevlig promenaden till centrum var det bra att ha så många restauranger att välja mellan (vilket vi ofta gjorde) våra nätter slutade med groggar på den svala strandpromenaden och en promenad hem.
Carly Hulme

Banana Beach 6AE, 28/7-4/8 2007 (översättning) 2 av oss anlände för en vecka i Marbella, den äldsta 50 och den yngsta 13 år. Marbella hade så mycket att erbjuda oss. Vi rekomenderar det. Lägenheten var utsökt, synd att vi inte kände till busservicen. Vi kommer att komma hem i form.
Annette Norris

Banana Beach 3BW, 28/7-4/8 2007 (översättning) Utmärkt lägenhet + pool. Bra busservice till stadscentrum.
Jim & Jackie Norris, Brendan & Jo Conway

Banana Beach 4CW, 16/7-29/7 2007 (översättning) Jag tycker att min semester här har varit perfekt och services var bra. Det är en trevlig plats och jag gillar det.
Ann

Banana Beach 3, 14/7-20/7 2007 (översättning) Underbar vecka i Marbella. Tack för det fulla välkomstpaket! Perfekt läge, lätt att gå till allting.
Jeff Dowling

Dama de Noche 2F, 13/7-19/7 2007 (översättning) Vi bodde på en fantastisk plats som var nära till allt vi behövde, flygplats, stränder, affärer etc. och långt ifrån allt oväsen. Vi rekomenderar det till alla som vill ha en liknande semester.
Said Hassanzadeh

Banana Beach 4CW &2, 31/6-7/8 2007 Härligt läge! Tillgång till strand & pool samt gångavstånd till centrum. Högt över våra förväntningar
Britta Klinga

Banana Beach 4CW, 30/6-7/7 2007 (översättning) Vi tyckte om staden och bostaden, det enda som inte var bra var poolens öppetider.
José M. Mantecón

Marbella del Mar 3 , 24/6-21/7 2007 Vi har varit här tidigare och trivs här i Marbella. Det har varit sol, bad och shopping. Cafeer och restauranher, god mat. Vi gjorde några utflykter till Puerto Banus och Ronda. Vi kommer att längta tillbaks.
Katarina Sigfrid

Dama de Noche 2F, 16/6-23/6 2007 (översättning) Hela Andalucia är trevligt, fast ibland var serviserna och folket otrevligt - oftast trevliga. Jag kommer att rekomendera era bostäder till mina vänner.
Andrej Erdelski

Hacienda Nagueles 2G , 16/6-23/6 2007 (översättning) En utsökt semester. Bostad endast 5 min. promenad från stranden, ett extremt trevligt bostadsområde med en underbar pool. Omkring 25 minuters promenad till Marbella centrum eller ca. 6 euro med taxi från Hotel Guadalpin. Rekomenderas.
Malcolm Jameson

Banana Beach 2 , 2/6-9/6 2007 Vi är nöjda med vistelsen, vädret, lägenheten, den nära stranden. Hittade ingen mataffär i närheten (utom bensinmacken) utan körde bil till Cañada köpcentrum för att handla. Inte helt lätt att hitta (GPS kom väl till pass) Besvikna över att poolen var stängd 4 dagar av 6 och att vi fick vänta 2 dagar på att få nyckel till garaget, (det kan vara svårt att hitta parkeringsplats på gatan).
Lars Ljungdahl/Elisabeth Lång

Hacienda Nagueles 2G, 28/5-4/6 2007 (översättning) Vi bodde i 2G i Nagueles, det var rymligt, fast vi hade bara eftermiddagsol på balkongen. Det ligger i vackra trädgårdar och har en fantastisk pool, det ligger ca. 30 minuters gångpromenad eller 5 euro med taxi. Det finns många restauranger och en mataffär 5 minuter bort.
Brown

Banana Beach 2 & 4CW , 11/5-18/5 2007 Vi hade tur med vädret och det var bra för vi åkte med våra barnbarn och deras föräldrar. Närheten till stranden var mycket bra - endast 1 minut från områdets dörr. Vi vill inte tala om nackdelar men var tråkigt att poolen var stängd när vi var där och bygget ligger längre bort från centrum än vad vi hade räknat med.
Ken Pilkingtown

Banana Beach 4CW, 24/2-3/3 2007 (översättning) Nu är det dags att åka. Vi har haft en skön semester i er trevliga lägenhet. Hoppas vi kan stanna längre nästa gåna.
The thomsson Family

Marbella Sun Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.
Förmedling av bostäder till salu och uthyrning av semesterbostäder i Marbella, Solkusten, Spanien.

Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Trips:
Wendy Dagnall, Pacos Pros S.L:
© 2001-2020