Search

Online     book online     bookings

Tips, kommentarer & omdömen 2006

För din bekvämlighet har vi översatt kommentarerna som ej är svenska. För att se enbart originalkommentarer klicka Klick här här.

Andra års tips, kommentarer & omdömen:

Hacienda Nagueles 2g , 10/9-17/9 2006 (översättning) Vilken underbar plats. Vackra områden runtomkring, fantastisk pool. Nära till Marbella hamn och Gamla Stan. En kort taxitur till Puerto Banus.
Paul Johnson

Banana Beach 3, 5/9-12/9 2006 (översättning) Utsökt lägenhet, fin havsutsikt. Alla njöt av poolen.
Anne Scally

Banana Beach 2, 3/9-10/9 2006 (översättning) Passa på att njuta av maten och atmosfären i Gamla Stan och gå och se på äkta Flamenco musik och dans på Ana Maria i Gamla Stan. Otroligt.
Janne & Denton Perry

Costa Nagueles 3, 20/8-27/8 2006 (översättning) Jag tyckte mycket om stadens atmosfär, dess vackra trädgårdar överallt. Det jag tyckte minst om var stränderna. Mycket trevliga invånare. Jag rekomenderar San Ramons "la Churerria" på kommunalhusets torg, dom bästa "churros" (spritsat bakverk stekt i olja) jag har ätit. För att gå ut och äta rekomenderar jag Bodega-Freiduria Venencea på gatan Fontanilla, utmärkt kök, service och priser.
Rafael Arjona Ruz

Banana Beach B:FW, 10/8-18/8 2006 (översättning) Vi har haft en trevlig semester fastän kort, en vecka tar fort slut. Vi har njutit av denna stad, gamla stan, affärscentrum och varför inte stranden. Jag tror att den är en plats som alla borde besöka. Vad det gäller Banana Beach så tyckte vi mycket om den.
Lourdes Anguita Mena

Banana Beach 4CW, 6/8-20/8 2006 (översättning) Allting var mycket trevligt. Poolen var varm. Det skulle vara trevligt om det fanns stolar vid poolen.
Elbury

Hacienda Nagueles 2h, 5/8-20/8 2006 (översättning) Bra väder, trevlig atmosfär, Marbella har allting.
Miguel Puente

Dama de Noche 3, 3/8-10/8 2006 (översättning) Vi hade en underbar semester, allt gick som smort.
Rita Keegan

Banana Beach 6AE, 2/8-9/8 2006 (översättning) Banana Beach är mycket bra, bredvid stranden y inte så långt från centrum. Bra pool och interesanta strandbarer runtomkring. Perfekt för familjer.
Celedonio Dominguez

Eden, 31/7-7/8 2006 (översättning) Detta var vårt första besök till Marbella och vi fick en trevlig överraskning. Vädret, folket y lägenheten förstås kunde inte varti bättre. Belägen på strandpromenaden, med en underbar utsikt. Helt klart kommer vi att komma tillbaks mycket snart.
Patricia Garcia Sanchez

Banana Beach 3 , 27/7-3/8 2006 (översättning) Vi var en vecka på Banana Beach och njöt av varje minut. Det var en underbar badsemester, fast vi kunde även känna den lokala kulturen. Vi njöt av Tapas, Flamenco-dans, en lokal festival och en dags utflykt till Gibraltar. Att komma ihåg. Tack.
Sheila Newman

Dama de Noche 3 , 25/7-3/8 2006 (översättning) Utmärk logi, välkomstpaket perfekt - vi kunde göra iordning nåt att äta så fort vi packat upp, behövdes inte gå och handla. Bostadsområdet fantastiskt, vackra trädgårdar och den bästa poolen som aldrig var för full.
Wilson

Eden, 23/7-29/7 2006 (översättning) Den är bra belägen, eftersom den ligger på strandpromenaden i Marbella centrum. Man kan nå allting och platsen är trevlig med underbara utsikter till havet och sporthamnen.
Maria Torres Moros

Dama de Noche 2F, 19/7-11/8 2006 (översättning) Vi tillbringade 3 veckor i Marbella - La Dama de Noche, lägenheten är bra belägen, nära Puerto Banus strand och centrum, fast inte så nära så att oljuden från hamnen stör. Om vi hade haft en bil hade det varit bättre då det tar 15-20 minuter att gå in till centrum, förutom det var lägenheten bra, nästan fullt utrustad och vi har haft en trevlig semester.
Dr. Tajuddin Malabarey

Banana Beach 6AE, 16/7-23/7 2006 Vi har haft en underbar vecka med bad i havet och poolen. Många promenader i Marbella och dess vackra "gamla stan". Resa med lokalbuss till Gibraltar och besök upp till "the rock", en spännande upplevelse. Tack! från oss fyra.
Ingvar Neumann

Banana Beach 2, 10/7-18/7 2006 (översättning) Njöt av semestern. Trevlig pool och nära stranden och trevlig strandbar.
R. W. Paddison

El Vivero 43, 10/7-18/7 2006 (översättning) Bostadsområdet El Vivero är en utmärkt semesterplats. Vacker Trädgård och trevlig pool. Lägenheten var lugn. Lätt att nå Marbella.
E. Clarke

MarbelSun 3º, 7/7-13/7 2006 (översättning) Vi har verkligen njutit av vår vistelse i den underbara staden Marbella. Det är en charmig plats och vi hoppas kunna komma tillbaks. Vi älskade att vara nära stranden, bra mat och uteliv. Tack!
Kim & Mike Gardener

Costa Nagueles 3 , 7/7-21/7 2006 (översättning) Vi har haft allt vi behöver under denna semester. Vi skulle komma tillbaks till dessa lägenheter utan att tvivla. Det var som om det var vårt hem. Välkomstpaketet + Wendys bemötning var utmärkt, gjorde att vi kände oss som hemma direkt.
Lee & Sarah Warren

Hacienda Nagueles 2h, 2/7-22/7 2006 Lägenhetens läge överträffade våra förväntningar. Fantastiskt välskött trädgårds- och pool område. Vi kan varmt rekommendera detta boende och kommer tillbaka.
Lisbeth Viola Falkman By

Hacienda Nagueles 2g, 16/6-23/6 2006 (översättning) Vi tyckte om faktumet att vi kunde gå in till Marbella centrum. Mataffären bredvid lägenheten, perfekt. Restaurang på andra sidan gatan. Vi kände oss väldigt säkra här, vakt vid ingången, livräddare vid poolen. Trädgårdarna är vackra.
Caroline Toal

Banana Beach 4CW, 13/6-20/6 2006 Det här var underbart, vi kommer tillbaks.
Ronny Kuhlman

Banana Beach 1FE, 3/6-10/6 2006 (traducido) Buenas apartamentos con buena ubicación al lado de una buena playa. Una caminata al casco antiguo, aprox. 20 minutos. Bueno tener aparcamiento en Byggnaden.
B-å åkeson med familj

Hacienda Nagueles 2g, 1/6-11/6 2006 Jättefin lägenhet med alla bekvämligheter, fin balkong, vacker Trädgård. Bra med egen garageplats till hyrbilen. Välskött poolområde. Kort promenad till stranden. En bra bit att gå in till centrum, men där finns parkeringshus om man tar bilen.
Lars Ljungdahl, Elisabeth Lång

Banana Beach 4CW, 31/5-7/6 2006 (översättning) Underbar lägenhet med anslutning till en trevlig strand. Lite utanför stadscentrum, men jag vande mig att ta bussar och taxis hem. Välkomstpaketet var mycket uppskattat.
Bernadette Murray

Camojan Blanco 8 , 30/5-6/6 2006 (översättning) Huset är i ett mycket bra bostadsområde och man kan nå Marbella med en trevlig promenad. Poolområdet är underbart. Allt man kan behöva finns i huset vi kände oss som hemma.
Mr. M. P. Devereux

Banana Beach 1FE , 24/5-31/5 2006 (översättning) Marbella är underbar, rent och med fantastiska restauranger. Representation servicen var inte den bästa, ingen information om bussar och taxis och övrig information man väntar sig. Fast jag förstår att det inte var en paketresa, och informationspaketet hade mycket information man kunde behöva. Mycket tråkigt det med poolen, vi måste betala 3 euro för ett par solstolar fastän vi hade blivit lovade tillgång till poolen. Stranden är underbar fastän lite långt från gamla stan, ca 30 mins. promenad. Puerto Banus är vackert och troglitvis hade vi våra bästa middagar. mycket bra nattliv är det där ochså. I stort sett hade vi en underbar semester och vill komma tillbaka till Marbella.
Patricia Ryan

Banana Beach 6AE, 15/4-22/4 2006 (översatt) Vi har varit i Marbella förut fast första gången på Banana Beach. Perfekt utrustad logi. Solen skiner på balkongen från tidigt på morgonen till kl. 3 på eftermiddagen, endast en snabb promenad och ner till stranden, 10 minuters promenad in till Marbella. Utmärk spansk mataffär och "papa georgious" en utmärk spansk restaurang med rimliga priser, crepes och service av första klass.
Glenda loughlin

Hacienda Nagueles 2g , 31/3-7/4 2006 (översatt) Hacienda Nagueles läge var perfekt, en promenad på 15-20 min. längs den vackra strandpromenaden med dess strandbarer och restauranger intill Marbella centrum. Området är vackert - mycket välskött och poolen, ovanligt, var precis ligga underbar och stor som den såg ut att vara. Lägenheten var bekväm.
Ali & Dave Loweth

MarbelSun 3º, 2/3-16/3 2006 Utmärkt läge mitt i Marbella, nära till allt. Lägenheten är dock sliten, särskilt köket.
Olof Dedering

Banana Beach B:FW, 26/2-5/3 2006 (översatt) Lägenheten var utsökt och mycket väl utrustad - speciellt köket. Välkomstpaketet var vi mycket glada över - och det räckte hela veckan! Det är lite långt att gå in till centrum fast taxin är billiga - endast 5€. Vi rekomenderar verkligen denna.
Stephanie Porter

Villa Nadia, 11/2-18/2 2006 (översatt) Mycket profesionellt företag, utmärk kommunikation upp till vår avfärds dag. Ankomsten var bättre än vi kunde väntat, dom mötte oss i tid på ett vänligt sätt. Villan var ren och precis som beskriven.
Mark Small

 

Marbella Sun Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.
Förmedling av bostäder till salu och uthyrning av semesterbostäder i Marbella, Solkusten, Spanien.

Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Trips:
Wendy Dagnall, Pacos Pros S.L:
© 2001-2020