Search

Online     book online     bookings

Tips, kommentarer & omdömen 2005

För din bekvämlighet har vi översatt kommentarerna som ej är svenska. För att se enbart originalkommentarer klicka Klick här här.

Andra års tips, kommentarer & omdömen:

Costa Nagueles 3, 29/10-5/11 2005 Vi har haft en skön och avkopplande vecka. Gå ej till närbelägna restaurangen Zorba om du ej vill bli ruinerad. Gå gärna och ät på bra tapas-restauranger i stan: La Venencia och El Pintxo på Avenida Miguel Cano.
Familjen Söderqvist

Banana Beach 3 , 24/9-1/10 2005 En fantastisk vistele i en mycket välskött och välutrustad lägenhet precis vid stranden. Nära Marbella city och golfbanor. Fint poolområde men skyltningens öppettider stämmer ej med verkligheten. Plus för tvättmaskin och torktumlare.
Ann Ideberg

Villa Nadia, 14/9-20/9 2005 (översättning) Vi var en grupp av 10 i Marbella för att asistera en väns bröllop. Vi hade stora förväntningar på villan och vi blev EJ missnöjda. Större delen av dagen tillbringade vi vid poolkanten, när vi ej var på Apelsintorget (Plaza de los Naranjos) för att äta, barbacoan var trevlig. Jag rekommenderar villan till vilken grupp som helst.
Gavin Smart

Las Cañas Beach, 13/9-22/9 2005 (översättning) Las Cañas Beach är en underbar lägenhet, lugn och mycket nära stranden. Vi njöt även av vår promenad till Marbella centrum på strandpromenaden, innana vi gick ut och ät och roade oss. Vi tvekar inte, vi rekomenderar denna lägenhet och Marbella Sun Rentals till alla andra.
Joanna & John Callan

Costa Nagueles 3, 9/9-16/9 2005 (översättning) Vi hade en underbar semester - ingen bil behövdes, buss servicen var utmärkt. Lägenheten - väl utrustad och ett väl planerat välkomspaket.
Francess Ken Evans

Banana Beach B:FW, 6/9-13/9 2005 (översättning) Lägenheten är belägen minuter från stranden som är ren och fin. Lägenheten är stor och utmärkt utrustad, från plattor som ej bränns till diskmaskin. Rekomenderas till dom som vill ha en strandsemester.
Ursula Muller

Hacienda Nagueles 2g , 27/8-3/9 2005 (översättning) Den nionde gången jag kommer tillbaka till Marbella, bästa bostaden hitills. Bilen fixades på flygplatsen, Wendy var bara ett telefonsamtal långt bort när hon behövdes, och var alltid hjälpsam och trevlig.
Paul Johnson

Huset Blanca 5, 21/8-4/9 2005 (översättni) Jag och min familj njöt av vår semester i Marbella. Stränderna är fantastiska, villa ännu bättre, poolen var utmärkt för barnen. Det var bara ett problem, i mitten av Augusti månad är vädret lite för bra.
Sthepen Bradley

Costa Nagueles 3 , 20/8-27/8 2005 (översättning) Lägenheten var bra, och belägen i ett säkert och jätte rent och underhållet område med en utsökt Trädgård och Pooler. Fast, ångrande, det är för lånt till stads centrum, ej överenstämmande med ("mycket nära till stads centrum"). Det var en varm, svettande 35-40 minuters promenad till centrum. Så vi återkommer ej till denna bostaden.
Jennifer Perry

Banana Beach 6AE, 1/8-15/8 2005 (översättning) Bättre än ord är att se för sig själv. Det är en plats att besöka och troligtvis komma tillbaka. Vi har redan rekomenderat våra vänner, och dom kommer säkert att bli imponerade.
Carlos Marques

Banana Beach 4CW, 28/7-11/8 2005 (översättning) Login är utmärkt, köket välutrustat, mat-välkomstpaketet var perfekt och mycket uppskattat. Wendy's personliga service var mycket uppskattad. Högt rekommenderad. Tack.
Gwyneth + Roger Wilson

Banana Beach 6AE, 25/7-1/8 2005 (översättning) Vår vistelse var fantastisk, fast havet var inte så varmt och rent som vi had väntat oss.
Robert Strub

Banana Beach 3, 23/7-7/8 2005 (översättning) Vi uppskattade verkligen vår semester på Banana Beach. Stranden och poolen var underbara. Det var en bra bit in till Marbella och närmsta livsmedelsaffär, fast för övrigt vi hade un underbar semester.
Phil Meldrum

Banana Beach 3, 23/7-7/8 2005 (översättning) Semestern var mycket bra, strand och pool perfekta. Det var en liten bit att gå in till Marbella, men att ha en hyrd bil gav oss möjligheten att nå allting. Jag rekomenderar Banana Beach lägenheterna.
C. Meldrum

Camojan Blanco 8 , 22/7-2/8 2005 (översättning) Bra boende, Bra service = BRA SEMESTER.
Tim bassi

Banana Beach 6AE, 17/7-24/7 2005 (översättning) Lägenheten var ren och precis så stor som väntat.
Lars Eriksen

Banana Beach 4CW, 16/7-23/7 2005 (översättning) Vi tyckte om allting, trevlig strand, trevlig stad, bra omgivningar, hemsk trafik och diskotek en del av dagarna.
Sten Andersen & Pia Gjermandsen

Dama de Noche 2F , 11/7-18/7 2005 (översättning) Lägenheten var en trevlig överraskning, den var ren och väl underhållen med en hög kvalitet och service. Vi hade 4 tjejer hos oss och det fanns mycket plats. Om den är ledig, boka den!
Shelley Hyam

Banana Beach 4CW, 2/7-16/7 2005 (översättning) Lägenheten var excelent fast det behövs en bil för att komma in till stadscentrum.
Värderingar: bostaden; Excelent - kompakt fast ren & väl utrustad.
tjänster; första klass.
Kim Culley

Villa Nadia , 25/6-10/7 2005 Nära till affärer & Puerto Banus, samtidigt som det var lugn & privat miljö kring huset.
Värderingar:
bostaden; Mysig med stora & många utrymmen & originell stil i de olika rummen.
tjänster; Bra, mycket lätttillgänglig & nåbar (Wendy).
Patrick Szutkiewicz

MarbelSun 3º , 23/6-3/7 2005 (översättning) Bra värde för pengarna & centralt belägen. Lägenheter var alltid sval. Välkomstpaket var till mycket nytta.
David Kirby

Villa Nadia , 14/5-21/5 2005 Villa Nadia var långt över vår förväntan, spenderade mesta tiden "hemma" i huset, barnen och vi älskade det. Alla tyckte att huset var bättre i verkligheten än på Era bilder.
Bengt Höök

Villa Nadia , 29/4-6/5 2005 (översättning) Hej Wendy, bara en snabb rad för att tacka dig för all din hjälp när vi var i Villa Nadia förra veckan. Vi hade en fantastisk vecka och vi skulle verkligen rekomender villan till andra.
sarah.john@accenture.com
Cheers
Sarah

Banana Beach 4, 8/4-15/4 2005 (översättning) Vi hade en underbar vecka fylld med sol och hav. Fantastisk logi var tillagt till vår stressfria vecka. Vi skulle verkligen rekomendera den till vilken som helst som planerar en semester på Solkusten.
Värderingar:
bostaden; På en skala från 1-10, så ger vi den en 10, ren och med alla nödvändigheter.
tjänster; Allvarliga, var fantastiska.
hemsida; Lätt och problemfri.
Sean Gosselin

 

Marbella Sun Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.
Förmedling av bostäder till salu och uthyrning av semesterbostäder i Marbella, Solkusten, Spanien.

Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Trips:
Wendy Dagnall, Pacos Pros S.L:
© 2001-2020