Search

Online     book online     bookings

Tips, kommentarer & omdömen 2004

För din bekvämlighet har vi översatt kommentarerna som ej är svenska. För att se enbart originalkommentarer klicka Klick här här.

Andra års tips, kommentarer & omdömen:

Mare Nostrum , 15/11-22/11 2004 Vi har alla haft en trevlig semester här i Marbella. Blå himmel och solsken i november var underbart. Mare Nostrum var en perfekt bas belägen vid stranden och nära till allting. Wendy och personal på Mare Nostrum var alla till stor hjälp och vänliga.
Ian Davey

Banana Beach 3, 26/10-2/11 2004 (översättning) Bostad av hög standard, är bra utrustad och nära en underbar strand och en fantastisk restarung. Lite avlägset med tanke på Marbella centrum, men vi njöt av promenaden ca. 25 minuter utmed strandpromenaden för att hitta fler kafeterier och restauranger.
Sally Guise

Banana Beach C3, 23/10-31/10 2004 (översättning) Vi hade en mycket trevlig semester på Banana Beach. Lägenheter var trevlig och ren. Trevligt att det var någonting i kylskåpet och på bordet. Efter en flygresa hade vi inget tillfälle (och visste inte ännu var vi skulle gå) för att köpa lite mat. Fantastiskt tänkande.
Kranenborg / Holanda

Banana Beach 4 CW, 16/10-18/10 2004 (översättning) There is a nice shopping and eating area into Marbella Town along the sea front. A visit to Puerto Banus is a nice idea.
Lucie Pilmer

Banana Beach 4 CW, 4/10-11/10 2004 Väldift fin strand, bra pool och nära till centrum och affär. Lugnt läge.
Kurt Alfredsson

Mare Nostrum, 30/9-7/10 2004 (översättning) Bra lägenhet, utmärkt belägen, med en underbar utsikt - perfekt för två personer. Utsökt belägenhet med många barer och restauranger att välja på, och den underbara strandpromenaden.
Ann Geoff Parkhouse

Banana Beach 2, 16/8-28/8 2004(översättning) Lyxig lägenhet intill stranden med en stor pool och dushar- precis som hemma, vi behövde bara packa ner våra kläder och strandhandukar. Fantastisk strand, underbara vågor. Bra blandning av familier, par och äldre. Vi kommer att rekomendera denna bostad.
Janet Marshall

El Vivero 29, 14/8-21/8 2004 (översättning) Vi fann att detta var den perfekta platsen för att koppla av med familjen och för att passa på att njuta av solen vid poolens kant. Jag ska rekomendera mina vännder detta.
Chiodaroli Marco

Soleuropa Golf Golf, 13/8-18/8 2004 (översättning) Bra bostad ger bättre semester. Vi var inte mycket på stranden, men var två dagar på poolen, mycket avkopplande.
Vijay Gulati

Dama de Noche 2P, 13/8-20/8 2004 (översättning) Lägenheten är mycket fin, mycket ren och vi blev bemötna med ett fullt kylskåp, det är bra omsorg.
Marcial Martínez

El Vivero 29 , 6/8-13/8 2004 (översättning) även om lägenheten är lite avlägsen från centrum, är den perfekt för barn-familjer och man kan finna strand och berg, med många små utsökta bergsbyar för att besöka. Hemskt att parkera i Marbella och Puerto Banus.
Isidro Sangüesa

Dama de Noche 2P , 4/8-11/8 2004 (översättning) Vi hade en underbar semester i Puerto Banus, boende i vår semesterbostad avlägsna från (stön och stök) centrum, fast tillräckligt nära för att nå allt till fots.
Darren Smith

El Higueral 2 , 31/7-7/8 2004 (översättning) Jag vill tacka er för allting. Vi var alla mycket nöjda med lägenheten och er service. Ni har dessutom varit väldigt vänliga och jag är mycket tacksam. Tack så mycket. You have been very nice as well and I really appreciated. Many thanks

David Mitrani

Banana Beach 3, 25/7-8/8 2004 (översättning) Vi var nästan hela dagen på den ljuvliga, ganska lugna stranden. Gamla Stan är vacker och har många bra restauranger. Vädret underbart. Perfekt belägen för strand semestrar.
Angela Baker

Villa Nadia , 25/7-1/8 2004 (översättning) Verkligen trevlig semester - idealt belägen mellan Marbella och Puerto Banus, fast en varning om dess belägening hade sparat oss en besvikelse angående bekvämligheter. Villan saknar ingen lyx eller rymlighet etc, skulle definivt komma tillbaks speciellt om hem-hjälp var inkluderat.
Claire Sullivan

MarbelSun 3º , 17/7-29/7 2004 Central lägenhet med fin pool. Nära till stranden och gångavstånd till allt. Mindre problem med varmvattnet och elektriciteten, men detta hjäpte dom oss snabbt med. En lägenhet mer anpassad för ungdomar än barnfamiljer.
Elsa, Sofie, Malin & Caroline

MarbellaPlaya 42 , 11/7-25/7 2004 Vi upplevde en trevlig semester med bra playa, trevliga restauranger, spännande utflykt till Gibraltar. Bra service, härlig välutrustad lägenhet med centralt läge, tillsammans med oslagbart väder gjorde att vi är helnöjda.
Marianne Wictorsson

Carolina Park 104 , 10/7-17/7 2004 (översättning) Vi uppskattade välkomstpaketet med mat, vin och öl etc, mycket bra valt ocm med viss klass. Bostadsområdet är mycket fint med dess pool och vi tänker helt klart komma tillbaks. Wendy var mycket hjälpsam och direkt. Tack.
Clive Challis

Dama de Noche 2F , 4/7-11/7 2004 (översättning) Vädret var strålande, poolen fantastisk och lägenheten var verkligen bekväm. Vi har alla haft en underbar vecka i Spanien.
Claire Evans

Carolina Park 104, 26/6-10/7 2004, Vi har haft två sköna veckor i Marbella med omnejd. Lägenheten har ett mycket bra läge i förhållande till Marbella, strand och lugnet. Saludo Jan, Maria, Linus och Malin
Jan Hedlund

MarbelSun 3º , 24/6-4/7 2004, (översättning) Tack än en gång Wendy, en annan stress fri semester. Precis vad vi ville. Vi ska ej nämna Rob's olycka. Värderingar: bostad; Bra valuta för pengarna, perfekt belägen, välkomstpaket tacksamt. Service; Fantastisk - andra året, att ha taxi organizerad är ett verkligt plus.
Tim, Robert & David

Villa Nadia , 11/6-19/6 2004 (översättning) Eftersom det var vår första semester som en familj var det viktigt att allt skulle vara perfekt, speciellt med tanke på vår 20-månaders son. Wendy och hennes kompetenta medarbetare gjorde att det var mycket enkelt, dom gjorde allt för att vi skulle känna oss välkomna. Dom hade en förstaklass service såsom städning och barnvakt så vi ochså kunde vila och gå ut dom flesta kvällarna. Vi kan verkligen ge dom högsta rekomendationerna.
Julie Morgan

Camojan Blanco 8, 7/6-17/6 2004, (översätting) Mina vänner och jag hade en fantastisk 10 dars semester i Marbella, njöt av allting. Vår vistelse på Camojan Blanco var verkligen trevlig och vi längtar allihop efter att komma tillbaks snart.
Sunani Malik

Huset Blanca 5, 6/6-13/6 2004, (översättning) Villan var underbar, precis som beskriven och sedd på websidan. Utmärkt semester på ett utmärkt läge. Marbella Sun Rentals var överhuvdtaget ett bra val för vår semester.
Beverley Monk

MarbelSun 3º , 2/6-12/6 2004, (översättning) Fantastisk belägen, lätt och snabbt till stranden och till bra ställen att äta på. Nära till affärer och apotek, mycket viktigt speciellt om man har barn med sig.
Angie Burdett

Mare Nostrum , 30/5-9/6 2004, (översättning) Vi fann Marbella Sun Rentals besvarande, väl organizerad och trevlig att ha med. Lägenheten var mycket bekväm och nära till alla nöjen, vi hade en fantastisk semester, tack.
Lucia Holder

Mare Nostrum , 5/5-11/5 2004, (översättning) Vi tyckte verkligen mycket om vår vistelse på Mare Nostrum. Det ligger intill stranden i en underbar marmor-byggnad. Det har en underbar havs-utsikt från balkongen och är belägen på gångavstånd till gamla stan, marbella. Vi fann att Marbella är bra för dagsutflykter till Gibraltar, Pueblos Blancos och Malaga. Vi kan verkligen rekomendera det.
Mike & Carmen Cutting

MarbelSun 3º, 15/4-30/4 2004 (översättning) Fabulös belägen, mycket lugnt på kvällarna - och säkert. Bostad enkel men tillräcklig. Bry dig inte om en hyrbil om du inte vill betala för parkering.
Lisa Jones

Mare Nostrum, 16/3-23/3 2004 (översättning) Vår vistelse i Mare Nostrum är verkligen minnesvärt. Bostaden var lyxig och Wendy var mycket trevlig och hjälpsam vid vår ankomst. Vi har tagit otroliga minnen med oss hem såsom balkongutsikten, - havet, fiskebåtar, lyxiga båtar. Vi hoppas återkomma snart.
John Moriarty

Mare Nostrum, 14/1-21/1 2004 (översättning) Blå himmel hela dan, varje dag & vilken utsikt...., precis vad doktor rekomenderat. Till och med bättre än vad vi kunnit hoppas på.
Wyn & Enid Pryce

Marbella Sun Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.
Förmedling av bostäder till salu och uthyrning av semesterbostäder i Marbella, Solkusten, Spanien.

Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Trips:
Wendy Dagnall, Pacos Pros S.L:
© 2001-2020