Search

Online     book online     bookings

Tips, kommentarer & omdömen 2002

För din bekvämlighet har vi översatt kommentarerna som ej är svenska. För att se enbart originalkommentarer klicka Klick här här.

Andra års tips, kommentarer & omdömen:

El Vivero 43, 27/12 2002-3/1 2003 Vi fick mycket hjälp vid bokandet och en bra mejl konversation. Vistelsen var mycket trevlig. Bostaden var bra och det var gott om plats, möjligen lite offside för oss. Vi fick ett mycket trevligt bemötande och mycket hjälp.
Marieh Ingelmo, Sverige

El Vivero 29, 19-26/9 2002 (översättning) Vi upptäckte att Marbella är ett perfekt semesterval. Massvis av kvalitetsboutiquer, ett otroligt urval av golfbanor, med sänkta priser mellan mitten av september till mitten av juni på dom flesta golfbanor. Det finns ett utsökt antal restauranger att välja mellan, och vi rekommenderar er att besöka DA BRUNO sul mare, i Marbella, maten och servicen är superb, vinet är en aning dyrare, men det kvittar, du är ju på semester! En annan restaurang som är värt ett besök är ALBERT'S i Puerto Cabopina ca.12km., fast det är värt resan.
Puerto Banus full med flytande palats är ett måste, om inte annat för att se hur den andra halvan lever!!!
Om du har en bil, ta en tur till Ronda, ca 50km. med fantastiska scener, om du har tur som vi hade, kanske du kan se en örn flygande endast 10 meter från vår bil medans vi körde igenom bergen. Kontrasten mellan Rondas gamla och nya stad är espektaktulär. En tur till bergstaden Mijas, rekommenderas även.
Ernie Gibbs, Edinburgh, Skottland

El Vivero 45, 2-16/8 2002 (översättning) Vi har haft två underbara veckor i El Vivero 45. Poolen och Trädgård var helt otroliga. Vi var lyckliga över att bostaden låg utanför Marbellas hetsiga liv, fast tillräckligt nära att snabbt komma dit på 5-10 minuter. Det låg en stor mataffär endast 5 minuter ner för bergen, och det fanns många golfbanor att välja mellan. Vi tyckte att denna var troligen den mest avslappnande familjesemester vi nånsin haft, och ville inte åka därifrån.
Jane, John, Thomas och David Bradbury, England

MarbellaPlaya 42, 17-24/8 2002 (översättning) Vi har haft en mycket trevlig semester i Marbella, allt har varit tillfredställande och kommer definitivt tillbaks igen.
Amanda och Ray Stanley, England

Huset Blanca 5, 13-20/7 2002 (översättning) Vi kom till Marbella för att fly från Londons liv, och vi fann att Marbella var en perfekt plats för att vila och roa sig. å andra sidan, Marbella är även en livlig stad, och du kan gå ut och roa dig tills sena morgontimmar, vilket är underbart.
Maten och vinet är av hög standard, och folket är vanligtvis vänliga. Om du inte har varit där förut, prova.......
Nick Watts, London, England

Marbella Sun Trips: Dagsturer och utflykter från Estepona, Marbella, Fuengirola, Mijas Costa, Torremolinos, Benalmádena, Málaga, Algarrobo, Almuñecar, Caleta de Vélez, Nerja, Rincón de la Victoria, Salobreña, Torre del Mar, Torrox.
Förmedling av bostäder till salu och uthyrning av semesterbostäder i Marbella, Solkusten, Spanien.

Svenska, Spanska, Engelska

Helena Persson, Marbella Sun Trips:
Wendy Dagnall, Pacos Pros S.L:
© 2001-2020